Негувател/ка со полно работно време во смени

Прекрасната заедница на Феникс Дом за стари лица ви нуди можност за професионален напредок и работа во убава атмосфера.

Одговорности:

  • Обезбедување на квалитетна нега и поддршка на старите лица.
  • Реализација на индивидуални планови за нега во соработка со мултидисциплинарниот тим.
  • Задачи поврзани со хигиена, исхрана и секојдневна поддршка на старите лица.

Квалификации:

  • Искуството во работа со стари лица ќе се смета за предност.
  • Комуникативност, емпатија и способност за тимска работа.

што нудиме

Стани дел од тимот на Феникс и направи разлика во животите на повозрасните лица преку обезбедување на професионална грижа!

Конкурентна плата според квалификациите и искуството.

Обезбедуваме конкурентна плата во максимална висина од 30.000 ден. во согласност со вашите квалификации и искуство, како и многу други бенефиции и можности за напредување во кариерата. 

Бонуси и персонални придонеси.

Ја наградуваме посветеноста на нашите вработени со бонуси и ги покриваме сите персонални придонеси.


Биди дел од тимот на феникс

Приклучете се во нашиот тим на професионалци! Ајде заедно да им ги обезбедиме најдобрите услови за живеење на нашите резиденти.

Доколку сакате можете и директно да не побарате на 075 382 014.