Закажете состанок.

КОНТАКТ

Феникс – старост со 5 звездички

Пополнете го формулаторот и посетете не во една од нашите локации

Феникс Премиум - Центар

Васил Ѓоргов бр.42, Центар

+389 78 382 591

fenikspremium@yahoo.com

Феникс Фемили - Пржино

Мариовска 3/28, Пржино

+389 75 382 012

feniksfamily@yahoo.com

Ул. 44 бр.4 Волково, Ѓорче Петров

+389 75 382 015

feniksgeromedikal@gmail.com

Феникс Гарден - Црниче

Благоја Гојан бр. 24, Црниче

+389 75 482 552

feniksgarden@yahoo.com