Физиотерапевт со полно работно време

Прекрасната заедница на Феникс Дом за стари лица ви нуди можност за професионален напредок и работа во убава атмосфера.

Одговорности:

  • Извршување на физиотерапевски третман според индивидуалните потреби на клиентите.
  • Преглед и проценка на клинетите за изработка на персонализирани програми за вежбање.
  • Ставање фокус за предупредувањена на повреди и подобрување на општата физичка состојба.
  • Дополнителен ангажман во домот според дадени насоки од старана на претпоставен

Квалификации:

  • Диплома за физиотерапевт.
  • Желба и способност за работа со стари лица.
  • Флексибилност за работа во прва и втора смени, и еден ден од викенд.

што нудиме

Стани дел од тимот на Феникс и направи разлика во животите на повозрасните лица преку обезбедување на професионална грижа!

Конкурентна плата според квалификациите и искуството.

Обезбедуваме конкурентна плата во согласност со вашите квалификации и искуство, како и многу други бенефиции и можности за напредување во кариерата. 

Бонуси и персонални придонеси.

Ја наградуваме посветеноста на нашите вработени со бонуси и ги покриваме сите персонални придонеси.


Биди дел од тимот на феникс

Приклучете се во нашиот тим на професионалци! Ајде заедно да им ги обезбедиме најдобрите услови за живеење на нашите резиденти.

Доколку сакате можете и директно да не побарате на 075 382 014.