споделување

Откријте ја топлината и грижата во дневниот центар на Феникс домовите за стари лица!

Во соработка со Wellcast 

Придружете се на целосно бесплатен еднонеделен пробен период каде што вашите најблиски ќе можат да уживаат во активности, грижа и енергична заедница секој работен ден во нашиот дневен центар. 

Од прва рака ќе можат да ја искусат радоста и удобноста што ги обезбедува овој тим од професионалци. 

Што вклучува 5 дневната грижа
во Феникс дневниот центар?
 

 • Секој работен ден од 08:00 do 16:00 часот 
 • Вклучено е доручек, ужина и ручекDorucek uzina rucek 
 • Следење на здравствената состојба на корисникот  
 • Посета од доктор и аплицирање на дневната терапија  
 • Секојдневни работилници и социјални активности  
 • Разговор со психолог

Пополнете ја формата подолу за да се регистрирате или јавете се денес за вашите блиски да ја почувствуваат разликата која ја правиме.  

Регистрирај се тука: 

Закажете состанок и информирајте се!

Пополнете го формуларот и
ваплицирајте за оваа можност и бенефитите кои ги нуди.

Доколку сакате можете и директно да не побарате на 075 382 014. 

  Феникс – старост со 5 ѕвездички

  Тимот на Феникс

  Негата на старите лица ја нагласува нивната социјална и лична потреба за помош во секојдневните активности и здравствената заштита, како и за живот со достоинство. Tокму затоа персоналот што е вработен во нашите домови за стари лица е составен од лица што се трпеливи и полни со љубов и разбирање.

  Целиот наш персонал е обучен според највисоки европски стандарди од страна на профисеионалци од Германија.

  Услуги

  Размислувате за дом за стари?
  Дозволете ни да Ви помогнеме.

  Нашите домови за стари лица нудат разни услуги за сместување и згрижување на вашите најмили. Услугите варираат од дневен престој за здрави лица кои сакаат да го исполнат денот со добро друштво, до лица на кои им е потребна постојана медицинска нега. Одберете тип на услуга и информирајте се за условите кои ги нудиме.

  Потпомогнато

  ЖИВЕЕЊЕ

  Самостојно живеење со 24/7 нега и грижа на располагање.

  Медицинска

  НЕГА

  Наменета за лица на кои им е потребна 24 часовна медицинска нега.

  Резиденцијална

  НЕГА

  За постари луѓе на кои им треба помош со секојдневните задачи.

  Дневен

  ПРЕСТОЈ

  Планирана програма со активности во амбиент за професионална грижа.